Opfriscursus

Weer vertrouwd de weg op na ‘De opfriscursus’

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen. Uit onderzoek is gebleken dat één op de 12 automobilisten stress ervaart wanneer het druk is op de weg.

Het invoegen op autosnelwegen, drukke verkeerspleinen en winkelstraten, parkeergarages en ook het parkeren van de auto wordt door velen als vervelend ervaren. Bij sommige mensen loopt dit zo hoog op dat zij zelfs niet meer achter het stuur willen plaatsnemen.

Heb jij je rijbewijs en komt bovenstaande je bekend voor, ervaar je stress of voel
je jezelf niet prettig in bepaalde situaties? Neem dan nu contact met ons op en we gaan er alles aan doen om je voldoende handvatten te geven weer met vertrouwen de weg op te gaan! Doormiddel van een lesprogramma op maat pakken we jouw issues aan. 

CBR rijtest?

Na bijvoorbeeld gezondheidsproblemen kan het zijn dat het CBR jou vraagt een rijtest
te doen, voordat zij jou het rijbewijs opnieuw zullen verstrekken of deze zullen
verlengen. Ook in deze situatie kan een opfriscursus een uitkomst bieden. Wij zullen
het huidige rijgedrag observeren en jouw “eigen” aangeleerde rijgedrag corrigeren om
je voor te bereiden op deze rijtest. Uiteraard kijken we hierbij vooral naar het
kijkgedrag en zullen we ook bijzondere manoeuvres gaan behandelen!

Voor deze cursus houden wij standaard 5 lesuren aan welke we in overleg zullen spreiden over een bepaalde periode. Indien er meer lessen gewenst zijn kunnen deze uiteraard worden afgesproken. Losse lessen zijn ook mogelijk.

Neem voor meer informatie over de opfriscursus contact met ons op via info@rijschooleriksnip.nl, of schrijf je direct in!