Tarieven

 

,
Theorie complete online cursus iTheorie pakket €   55,00
Theorie examen Standaard €   52,00
Theorie examen verlengd + 15 minuten €   15,00
Proefles 60 minuten €   30,00*
Rijles 60 minuten €   46,00
30 uren pakket incl. proefles + praktijk-examen 1800 minuten € 1.580,00
30+ pakket incl. proefles + TTT + praktijk-examen 1800 minuten € 1.810,00
30++ pakket incl. proefles + TTT + praktijk-examen + iTheorie online cursus 1800 minuten € 1.849,00
Praktijk-examen incl. gebruik lesauto en een lesuur van te voren € 260,00
TTT incl. gebruik lesauto en een lesuur van te voren € 230,00

Jouw pakketvoordeel: € 90,-! ++pakket? Jouw pakketvoordeel: € 120,-!

* Een proefles is bij afname van een pakket gratis!! € 30,- dient contant afgerekend te worden voor de proefles. Neem je een pakket, of neem je meer dan 20 losse rijlessen af? Dan ontvang je deze € 30,- weer terug.

Elke leerling een individu. Er zijn leerlingen die al wat ervaring hebben opgedaan, of erg veel aanleg hebben voor het autorijden. Daar tegenover staat een leerling die helemaal geen ervaring heeft, of misschien wel faalangstig is. Welk type leerling je ook bent, onze doelstelling is om jou je rijbewijs te laten halen in een minimaal aantal rijlessen!

Na gebruik te hebben gemaakt van het gekozen pakket gaat de reguliere lesprijs in. Dit wordt voor beide partijen keurig bijgehouden middels een applicatie, waarin lesuren, lesafspraken en de vorderingen inzichtelijk zijn gemaakt. Een pakket wil helaas niet automatisch zeggen dat je na het afnemen van het pakket kunt afrijden.

In tegenstelling tot sommige andere rijscholen vertellen wij na de proefles, of eerste rijles niet hoeveel rijlessen je nodig hebt, wel vertelen we jou wat we uit ervaring weten. Pas na een aantal lessen is er een beter beeld van de voortgang, het tempo waarop vaardigheden “eigen” worden gemaakt en de leerling-kenmerken. Pas dan is het mogelijk een betere inschatting te maken van het aantal benodigde rijlessen. Hier zullen we ook altijd duidelijk en transparant in zijn.

Standaard worden lessen gegeven van 1,5 uur. Is jouw spanningsboog hier voor te kort? Dan passen we dit natuurlijk aan naar wat wenselijk is. Alles in overleg!